ápr
19

Letöltések8. DVDmagyar felirataz összes letöltés >

Az utolsó videóban Lovedrop egy lány, Kacey segítségével bemutatja a kino eszkalálás apróságait. Mutat egy jópár mozdulatot, és közben elemzi, hogy mik azok az apróságok, amire figyelni kell közben. Előszöris azzal kezdi, hogy milyen a megfelelő mozgás, hogy ne tűnjön nagy dolognak, ha megnyitsz egy lányt. Mintha csak a legtermészetesebb dolog lenne. Megmutatja azt is, hogy kell a testbeszédünkkel egy kis érdektelenséget sugározni abban az esetben, ha a lány olyat csinált, ami nem tetszik.

A kino eszkalálás oka, hogy a lányt hozzászoktasd az érintésedhez. Ennek talán legelső lépcsőfoka a váll megérintése a kézfejjel. Innen kezdve mutatja be Lovedrop az egyre magasabb és magasabb fokokat. Vállveregetés és megigazítás után a következő lépés az engedelmességtesztelés. Elmagyarázza, hogy pontosan mire való az engedelmességteszt. Mikor húznak valakit az érzései afelé, hogy engedelmeskedjen? Mikor tolják őt ettől? Sokféle dolgok lehet csinálni ahhoz, hogy megszokjátok egymás érintését. Például hüvelykujjháborút, a kézfogásrutint, vagy a forgatást. Érdemes mindegyik végére egy kézeldobást rakni, ezt is elmondja hogy miért és pontosan hogyan. Mutat egy tenyérjóslós viccet is vagy salasa tanítást is. Akármilyen játékot is játszhatsz a lánnyal, amit gyerekkorodban játszottál mint a pirospacsi vagy a hátra írás.

A lányokat nagyon hasonlóan kell kezelni, mint ahogy az állatokat kell betanítani. Ezt példákon keresztül be is mutatja Lovedrop. Bemutat még jópár rutint, mint a "Feszültségteszt"-et, vagy a "Szex és New York" rutint. Jó játék lehet egy kis szerepjáték is a lánnyal, amivel jól át lehet kötni a kino eszkalálástól a komfortépítésbe és kapcsolatépítésbe. Ez a szerepjáték egyfajta összesúgás, ami a kapcsolatotokat erősíti. Hasonlót lehet elérni például helyszínváltással is. A videó végén még mutat egy jó kis rutint, amivesz szintén vicces módón elég magas engedelmességi szintet lehet elérni: a "Sztriptíztáncosnév" rutint.

Lovedrop

A bejegyzés trackback címe:

https://starvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr802838686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SweetChild 2011.06.21. 09:46:06

Szevasz egész jó, a blogod. Annyit kérdeznék, hogy Style annihilation method filmjeihez nem akarsz feliratot készíteni?

Istvàn 2018.08.12. 23:22:44

Sziasztok.Nem tudom sem elinditani a videokat sem letölteni,mi lehet az oka?
süti beállítások módosítása