júl
12

Letöltések4. DVD, magyar felirat, az összes letöltés >

Egy érzelmi reakció azzal áll egyenes arányban, hogy hogy tudja befolyásolni a szaporodási és túlélési értékünket. Egy számunkra magas értékű személy jobban tudja befolyásolni, tehát nagyobb érzelmi reakciót vált ki bennünk. Miért nézi valaki magasabb értékűnek a másikat? Ez a rész Lovedrop előadásában tulajdoképpen nem is a nőzésről, hanem inkább az egész élet, a szociális interakciók működéséről szól.

Először sok példát hoz, hogy arra, hogy milyen érzelmeket válthat ki egy magas "értékű" személy jelenléte. Mindig az a magasabb értékű, akire a másik reagál. A csajozás legmélyebb igazsága hogy, ahogy az emberek reagálnak a másikra, az elárulja, hogy mit gondolnak a relatív értékükről. Lovedrop sok-sok példát hoz ennek a szemléltetésére. Például, mit gondolsz, milyen a taktikájuk azoknak a fiúknak, akik a lányok után kiabálnak?

A nők ahhoz vonzódnak aki jelentősen tudja befolyásolni az értéküket. Extrém esetben akár negatívan, a Stockholm-szindróma esetén. Miért és hogyan alakultak ki ezek a beidegződések az emberekben? Miért alakultak ki a mindenféle érzések az emberekben? Mit jelent egy érzés? Féltékenység, magány, félénkség, szerelem. Ezek mind a túlélésünket segítik? Hogy lehet, hogy néha mégis ellentétes irányba motiválnak minket?

Milyen specialitásai vannak a jin és jang hangulatnak? A jin olyan mint egy szellem, de mi köze a jang-nek a Szíves Bocsokhoz? Lovedrop belemegy ennek a hangulatnak a pontos részleteibe is. Például, mi a jó reakció arra ha egy lány lemondja a randit? A magas értékű ember hogy bűntet? Bűntet egyáltalán? Érdemes vitatkozni? Miért nem jó bárkivel szemben is ítélkezőnek lenni?

Nagyon jó kis videó ez. Szerintem, addig amíg valaki nem tudja ezeket a tulajdonságokat, amiről Lovedrop beszél mind, 100%-ig magáévá tenni, addig mindig hibázni fog valahol a nagyon jó nők felszedésében.

Lovedrop

A bejegyzés trackback címe:

https://starvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr232145599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása