jún
24

Letöltések1. DVD, magyar felirat, az összes letöltés >

Elsőként Matador felvázolja, hogy az emberek hogy viselkednek magasabb értékűnek gondolt emberek társaságában. Miért gondolnak valakit magasabb értékűnek? Miért vonzódnak hozzájuk? Rávilágít, hogy mik azok a tulajdonságok, amiket a lányok egy férfiban keresnek. Természetesen ennek semmi köze a fizikai kinézethez.

Matador kitér arra is, hogy ő milyen szövegeket szokott használni a shittestek ellen. Melyek azok a karakterek, amiket felvehetsz a game-elés különböző fázisaiban? Elmeséli, hogy ő hogy szokott Mysteryvel kettesben nőzni. Milyen páros taktikákat használnak? Mi az a lock-in pozíció?

Nagyon fontos, hogy mindig tartsad a keretedet. Ezt több példán keresztül is illusztrálja. Megmutatja, hogy kell kezelni, ha egy másik pasas ki akar ütni a setből. Segítséget nyújt, hogy tudosz úgy godolni magadra, hogy te vagy a nyeremény, amit más megnyerhet.

Többszöri megnézés után is jó lehet arra, hogy sok, Matador stílusához illő, konkrét szöveget elcsípj mondjuk negekről vagy amogolásokról.

Matador

A bejegyzés trackback címe:

https://starvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr352107029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

✭ STAR ✭ · http://starvagyok.blog.hu 2010.08.08. 13:14:19

Az 1. DVD feliratát már több mint 100-an leltöltötték!

MisterSmithyy 2012.05.13. 10:50:13

Üdv! Nem tudom, más is észre vette-e, de ezt a videót nem lehet elindítani, mintha nem lenne fönn a videómegosztón. Illetve letölteni sem lehet, mert ott meg azt írja, hogy nincs meg a fájl.

✭ STAR ✭ · http://starvagyok.blog.hu 2012.06.11. 21:16:52

@MisterSmithyy: Igen. Sajnos a DotSub videomegosztóról leszedték ezt az egy videót, és nem tudom visszatölteni, mert jóval kisebbre vették a feltölthető videók maximum hosszát.
Ameddig nem találok más szolgáltatót akinél jól be is lehet ágyazni a feliratos videót, addig csak a letöltések között lehet letölteni.

hell1982 2020.07.19. 11:14:20

@✭ STAR ✭: Hi, eltudod kuldeni ezt a videot nekem emailra?Nagyon cool ez a blog. hercules@azet.sk
süti beállítások módosítása