jún
25

Letöltések2. DVD, magyar felirat, az összes letöltés >

Szerintem ez a leghasznosabb a videók közül. Lovedrop stílusa szinte alig tartalmaz betanult szövegeket. Gondolom ez mindenkinek közelebb áll a szívéhez. Az egész videó csak a belső játékról szól.

Előszőr példákon keresztül bemutatja, hogy mindíg az tűnik magasabb értékű személynek az interakció során, aki kevésbé reagál a másikra. Miért fontos hogy függetlenítsd magad a végkifejlettől? Az egész csajozásnak az az alapja, hogy egy jó hangulatot árassz magadból, és ne törődj a végeredménnyel.

Ebben a játékban az érzelmeid mindig tologatnak valamerre. Hogy tudsz függetlenedni ezektől az érzelmektől, hogy ne hátráltassák a játékodat? Miért alakulnak ki a különböző érzések az emberekben? Mit kezdesz a visszautasítással?

Az hozzállás alapja a jin és jang energia. Az, hogy egyfelől a pozitív karizmatikus kisugárzásodat zúdítod mindenkire, másfelől mások visszajelzései egyáltalán nem befolyásolnak. Hogy kell kinéznie egy beszélgetésnek? Miért nem jó, ha interjút készítesz a lánnyal? Lovedrop sok példán keresztül illusztrálja mindezeket. 

Végül beszél a kifejezésmód lényeges elemeiről is. A testbeszédről, a hangszínről, és az arckifejezésről. Miért nem szabad bedőlni? Miért kell lassan, ritmusosan beszélni? Miért nem számitanak a szavak szinte semmit?

Ajánlom megnézni ezt a videót újra és újra, ha még gondod van a belső játékoddal. Mindig el lehet belőle csípni egy-egy részletet, amin még javítani lehet.

Lovedrop

A bejegyzés trackback címe:

https://starvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr392108752

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: replica van cleef 2018.05.24. 11:25:59

Még mindig nem világos, hogy ezt bizony mocskos diktatúrának hívják? - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ADM 2011.01.15. 19:03:08

Hihetetlenül tetszik az előadő stílusa ... és persze amit mond az is. Szarrá röhögtem magam rajta miközben tanít is :) Különösen tetszik a beszédtechnika amit ajánl, hozzá kell majd szoknom rendesen.
süti beállítások módosítása