jún
6

Letöltések: DVD01, DVD02, DVD03, DVD04, DVD05, DVD06, DVD07, DVD08, DVD09, DVD10, DVD11, DVD12, DVD13, DVD14, DVD15, DVD16, DVD17, DVD18, DVD19, DVD20

blueprint

Egy ideje nagyon megtetszett Tyler Durden Real Social Dynamics-os egyik anyaga. A Blueprint Decoded 20 DVD-ből áll és sajnos csak angolul elérhető, azonban gondoltam hasznos lehet az angolul értők számára. Ez az előadás kifejezetten csak belső játékra helyezi a hangsúlyt. A videók mellé van egy jegyzet is, ami összefogalja a tartalmát. Viszont aki sok példával illuszrálva, részletesen szeretné tudni az anyagot, annak nagyon ajánlom a 20 órányi videó megnézését is a hajtás után.

máj
29

Az összes letölthető file-t átraktam másik tárhelyre, és kicseréltem a nem működő linkeket. Továbbra is innen lehet elérni az összes letöltést.

ápr
19

Letöltések8. DVDmagyar felirataz összes letöltés >

Az utolsó videóban Lovedrop egy lány, Kacey segítségével bemutatja a kino eszkalálás apróságait. Mutat egy jópár mozdulatot, és közben elemzi, hogy mik azok az apróságok, amire figyelni kell közben. Előszöris azzal kezdi, hogy milyen a megfelelő mozgás, hogy ne tűnjön nagy dolognak, ha megnyitsz egy lányt. Mintha csak a legtermészetesebb dolog lenne. Megmutatja azt is, hogy kell a testbeszédünkkel egy kis érdektelenséget sugározni abban az esetben, ha a lány olyat csinált, ami nem tetszik.

A kino eszkalálás oka, hogy a lányt hozzászoktasd az érintésedhez. Ennek talán legelső lépcsőfoka a váll megérintése a kézfejjel. Innen kezdve mutatja be Lovedrop az egyre magasabb és magasabb fokokat. Vállveregetés és megigazítás után a következő lépés az engedelmességtesztelés. Elmagyarázza, hogy pontosan mire való az engedelmességteszt. Mikor húznak valakit az érzései afelé, hogy engedelmeskedjen? Mikor tolják őt ettől? Sokféle dolgok lehet csinálni ahhoz, hogy megszokjátok egymás érintését. Például hüvelykujjháborút, a kézfogásrutint, vagy a forgatást. Érdemes mindegyik végére egy kézeldobást rakni, ezt is elmondja hogy miért és pontosan hogyan. Mutat egy tenyérjóslós viccet is vagy salasa tanítást is. Akármilyen játékot is játszhatsz a lánnyal, amit gyerekkorodban játszottál mint a pirospacsi vagy a hátra írás.

A lányokat nagyon hasonlóan kell kezelni, mint ahogy az állatokat kell betanítani. Ezt példákon keresztül be is mutatja Lovedrop. Bemutat még jópár rutint, mint a "Feszültségteszt"-et, vagy a "Szex és New York" rutint. Jó játék lehet egy kis szerepjáték is a lánnyal, amivel jól át lehet kötni a kino eszkalálástól a komfortépítésbe és kapcsolatépítésbe. Ez a szerepjáték egyfajta összesúgás, ami a kapcsolatotokat erősíti. Hasonlót lehet elérni például helyszínváltással is. A videó végén még mutat egy jó kis rutint, amivesz szintén vicces módón elég magas engedelmességi szintet lehet elérni: a "Sztriptíztáncosnév" rutint.

Lovedrop

feb
14

Van egy rész a Revelationben, ami számomra már számtalanszor bebizonyosodott, hogy kiválóan működik. Ez az egész hozzáállás alapja. Ráadásul nem csak csajozáshoz, hanem akármilyen más életszituációhoz jól jön az alkalmazása, úgy lányoknak, mint fiúknak. Úgy gondolom, aki csak ennyit alkalmaz, annak már csak ettől sokkal boldogabb lesz az élete. Nemhiába, valami hasonló az alapja a legtöbb vallásnak. Ez a dolog az 57. oldalon található Zen of Cool.

jin-jang

A pickup legmélyebb igazsága egy csokornyi viselkedésformában rejlik, ahogy belül érzel, és ezáltal másokra is hatással van. Átformálja az látásmódodat, a viselkedésedet, és azt hogy mások, hogy reagálnak rád a társaságokban. A magas-értékű viselkedés automatikusan jönni fog ebből a hozzáállásból. A yin-yang metafórát fogom használni ennek leírására.

jan
25

Letöltések7. DVD (2)magyar felirataz összes letöltés >

Lovedrop azzal folytatja, hogy előfordulhat, hogy semmilyen megnyitás nem is szükséges, ha a lányon már látszik hogy alapból érdeklődik irántad. Hogy kell az ilyen nyitásokat kivitelezni? Miért történnek meg ilyen helyzetek, és hogy lehet ezt felismerni? Mit szoktak az emberek nézni? Mi vonzza az emberek tekintetét? Tudni kell, hogy mik ezek az alkalmak, mert az ilyen alkalmakkor mindig azt kell látniuk az embereknek, amit szeretnénk hogy lássanak.

Ha távolról közelítesz akkor hogy kell megközelíteni egy setet? Lovedrop be is mutatja, hogy a legmegfelelőbb szög erre. Ezután mutat még pár trükköt ami az első alkamakkor segíthet bárkinek, aki kimegy terepre gyakorolni anélkül, hogy memorizálnia kellene bármit is. Az egyik a kérdésből állítás trükk. Miért jó ez, és hogy lehet alkalmazni? A lényeg hogy a lányokat nem érdekli, ha az állításod nem helyes. Csak az számít, hogy szórakoztató volt-e vagy sem. A másik trükk, amit ajánl a szerepjáték. Bármilyen hülye rötönzött sztori megteszi kettőtökröl. Hogy kell ezt a leghatásosabban előadni? Lovedrop több történettel is bemutatja, hogy lehet szórakoztatóan megvezetni ilyenkor a lányokat. Közben hallható a "PVC-ördögjellmez"-rutin is.

Lovedrop

okt
4

Letöltések7. DVD (1), magyar felirat, az összes letöltés >

Ez a rész főként a legtökéletesebben kivitelezett megnyitást részletezi, Lovedrop előadásában. Miért jó a véleménykérő megnyitás? Mi is ennek az értelme? Bemutaja hogy átalában hogy szokták odamenni a fiúk a lányokhoz, és hogy mi ebben a hiba. Hogy értelmezi egy lány azt, ha egy pasi egyből az édeklődését fejezi ki? Hogy érzi magát egy lány ilyenkor? Egy megnyitásnak véletlenszerűnek és spontánnak kell tűnnie. Miért, és hogy lehet ezt kivitelezni?

Pontosan eljátszik egy rossz és egy jó előadásmódját Style "Féltékeny barátnő" megnyitásának. A különbség mindössze csak az előadásmódban van. Ezért nagyon fontos gyakrolni a megnyitásokat, mert ezek nem a szavak miatt működnek, hanem az előadásmód miatt. Hogy kell ebből átváltani a következő szövegbe, mondjuk a "Legjobb barátnő teszt"-be? Mennyi ideig kell hogy tarson a megnyitás? Hogy kell megakadályozni, hogy a lány átvegye az irányítást? Mi az a horogpont? A lányoknak rendszeresen olyan érzésük van, hogy a pasi meg akar kapni tőlük valamit. Hogyan lehet ezt az érzést elkerülni? Hogyan lehet ehhez akár még a testbeszédedet is felhasználni?

A három másodperces szabály kimondja, hogy ha meglátsz egy lányt, akor három másodpercen belül oda kell menned hozzá. Lovedrop ennek a szabálynak egy tágabb értelmezést ad. Hogyan kéne viselkedned amikor elmész csajozni? Mi az amit az társaságnak éreznie kell veled kapcsolatban? Nagyon fontos hogy bemelegedj, és egy beszédes állapotba kerülj. Hogyan lehet ezt elérni?

Lovedrop

sze
3

Letöltések: E01, E02, E03, E04, E05, E06, E07, E08

Az első évad sikerére alapozva Mystery és a VH1 elkészítette a reality második évadát is 2008-ban. Pár dolgot feljavítottak, ami kicsit döcögősen ment még az első évadban. Például meghagyták wingnek Matadort, de új elem Tara, mint Mystery pivotja.

The Pickup Artist S02

Itt a jelöltek 9-en kezdenek, de már az első részben kiejtenek valakit. Köztük van Alex, aki a szüleivel és mindenki melegnek gondolja. Brian, aki 21, de még sose csókolózott. Greg, aki 26 éves, és 5 éve nem randizott. Karl, akinek összetörték a szívét. Kevint, akit megcsalt az egyetlen barátnője. Matt, aki egyáltalán nincs megelégedve a külsejével. Rian, aki 28 évesen még soha sem volt barátnője, és nem szexelt. Simeon, aki kicsit hiperaktív és mindig elijeszti a lányokat. És Todd, akit mindig csak a legjobb barátnak tartanak a lányok. A koncepció itt a második szezonban is ugyanaz, bár vannak olyan izgalmasabb feladatok is minthogy ki tud gyorsabban eljutni a csókig egy lánnyal, mután belépett egy helyre. A végső összecsapás célja, hogy ki tud felszedni egy lányt, és hálószóbára vinni, Mystery saját kis legjobb csajokkal tömött privát partiján.

aug
27

Letöltések: E01, E02, E03, E04, E05, E06, E07, E08, E09

2007-ben Mystery-t felkérte a VH1, hogy csináljon egy reality-t a arról, hogy hogy válhat nőcsábász egy átlagos fickóból, aki teljesen lúzer a nőknél. Mystery magához vette wingként Matadort és J-Dog-ot és megalkotta The Pickup Artist reality showt. 

The Pickup Artist S01

Az első szezonban 8 srác küzd a végső elismerésért. Brady, akinek nincs semmi magabiztossága. Fred, a 45 éves szűz. Joe D., a kövér srác, aki mindig csak a barát-zónába kerül. Joe W., akit a nők mindig melegnek gondolnak. Kozmo, aki teljesen lefagy, ha nők közelébe kerül. Pradeep, aki mindent túlanalizál, és túl sokat beszél. Scott, aki nagyon ideges lesz, és dadogni kezd nők közelében. Spoon, az ázsiai srác, akinek fogalma sincs hogyan közeledjen a lányokhoz. Minden epizódban különböző feladatokat kell végrehajtaniuk, amivel egyben a PuA-képességeiket is növelik. Aki legjobban hajtotta végre a féladatot, az valamilyen könnyítést kap az esti terepgyakorlaton a szórakozóhelyen. Olyan könnyítéseket, mint pédául Mystery utasításai a fülében egy titkos fejhallgatón, vagy Matador segítsége a terepen a wingjeként. 

Azért hasznosak ezek, mert jól nyomon lehet követni, hogy hogy lesz képes átváltozi egy lúzer srác olyan pasivá, akit imádnak a nők. Ha érdekel a dolog, haladj tovább és egyből megnézheted az egész sorozatot...

aug
24

Letöltések6. DVD (2), magyar felirat, az összes letöltés >

Mystery miért az indirekt game híve? Mert, a fiúk általában félnek a megnyitástól, mert azzal elvesztik a preselectionjüket. Indirektben ez nem történik meg. Fontos a féltékenység felébresztése is egy lányban. Indirektben könnyebben megy. Kezelni kell valahogy a lány haverjait, esetleg barátját. Indirektben lazán meg lehet oldani. A videó első felében erre hoz példákat.

Aztán elmagyarázza nagy vonalakban az általa alkotott, és az első könyvében részletesebben tagalalt M3 modellt. Aztán rátér a lányok megközelítésének fajtáira. Van a jéghideg megnyitás, amikor mondjuk az utcán te vagy egyedül egy lánnyal szemben. Aztán a hideg megnyitás, ami tulajdonképpen az aminek a mesterien való űzéséről szól ez az egész. Miért érdemes közvetve a haverjain keresztül beszélni a lányhoz? Mért érdemesnegeket és diszkvalifikálásokat használni? A csajozás fontos eleme az setek előre és hátra egyesítése is. Hogy tud ebben segítségedre lenni egy wing? Miért fontos az egész terepet megdolgozni egy szórakozóhelyen, és nem csak egy setet? Érdemes mindenkit bemuatni mindenkinek, ami egyben számukra már a következő szint is, a meleg megnyitás. Milyen fajta setek vannak a terepen? Utolsó szint pedig a forró megnyitás, vagy celeb-game.

A videó második felében Lovedrop beszél. Elmond pár megnyitást, mint például a "Kint verekedő lányok" megnyitás. Eljátsza, hogy hogy kell megfelelően megnyitni, és hogy kell utána folytatni a setet. Megmutatja a kedven megnyitását a "Dirty Dancing" megnyitást. Összekötve a "Mickey Avalon" rutinjával. A megnyitásra is ugyanúgy igaz, mint mindenre, hogy nem a szavak számítanak, hanem hangulat. Még a direkt megnyitásokra is kitér.

A végén még kitér arra, hogy ha magas az éréke egy srácnak, akkor a lányok akár tudatosan akár tudat alatt, a közelében lesznek (Proximity). Miért van ez, és hogy lehet észrevenni, ha ez történik? Hogy kell ilyenkor nyitni?

Mystery

aug
22

Aki nem akar szöszmötölni a letöltéssel, annak jó hír! Mostantól minden új, és régi bejegyzésben meg lehet nézni a hozzá tartozó videót élőben, azonnal, magyar felirattal!

aug
11

Mostanában kicsit belemerültem a bulizásba, úgyhogy kevés időm jutott a feliratkészítésre. Viszont találtam egy érdekes írást Tyler Durdentől, ami nagyon megfogott. A Fight Club analógiájára leírja, hogy miről is szól a csajozás. Az eddigi tapasztalataim alapján ezt csak megerősíteni tudom. Gondoltam lefordítom, és megosztom mindenkivel. Íme:

A titkos társaság

Sok srácnak nem fog tetszeni ez, mert ebből az következik, hogy a lányok kurvák és megbízhatatlanok. Hát, én csak a saját tapasztalatomról tudok beszélni, és arról, hogy én mit láttam. Félig szatirikus stílusban írom ezt – nem megyek el a legmélyebb dolgokig még...

Van egy titkos társaság. Körülbelül a Föld lakosságának 52%-a tagja ennek. Ebből az 52%-ból 50% nő, 2% férfi. Ebből a 2% férfiból 1% meleg, a másik 1% pedig a playerek. A szex titkos társaságáról beszélek – te pedig vagy KINT vagy, vagy BENT...

júl
30

Letöltések6. DVD (1), magyar felirat, az összes letöltés >

Mystery először arról a félelemről beszél, ami mindenkiben felmerül, amikor lányokhoz akar odamenni, még benne is. Van egy elmélete arra, hogy evolúciósan miért alakult ki bennünk férfiakban ez a félelem. Hogyan, milyen módszerekkel lehet ezzel a félelemmel megbarátkozni, és egyben a magabiztosság látszatát kelteni? Miért a hangos helyeken vannak a legjobb csajok? Hogyan kell ezeket a hangos helyeket kezelni?

Mit gondoltok körülbelül hány rutint, testbeszédet, beszólást, a csajozás bármilyen elemét kell magatokévá tennetek ahhoz, hogy kitöltsétek azt az időt, ami megismerkedés pillanatától a szexig tart? Mystery szerint ehhez 4-10 órára van szükség. Milyen fázisokból épül fel ez az átlagosan 7 óra?

A nők mindig a "törzsfőnököt" választják. Mystery módszere arról szól, hogy mik azok az elemek, amik ahhoz kellenek, hogy mindenki azt lássa, te vagy a törzsfőnök. Újra emlékeztet, hogy mik még ezen kívül azok a vonzalmi kapcsolók, amiket ha aktivizálsz, akkor bármelyik nő számára ellenállhatatlanná fogsz válni. Példákat hoz arra is, hogy mik azok a DHV-tüskék, amikkel ezeket a kapcsolókat aktiválhatod. Egy lány nem fogja engedni hogy bemutassuk neki ezeket a DHV-kat, ha azt hiszi, hogy akarunk tőle valamit. Hogy lehet elkerülni, hogy ezt érezze?

A videó első részének végén újra visszatér arra a témára, hogy hogy lehet kezelni a megközelítési pánikot (Approaching Anxiety). Jó módszer erre például a "3 másodperces szabály". Ezt a szabályt jól alkalmazva egy idő után a setek 100%-a meg fog nyílni.

Mystery

júl
22

Letöltések5. DVD, magyar felirat, az összes letöltés >

Matador játéka nagyon precízen megtervezett. Sok rutint használ. Akár egy hosszabb történetről, akár csak egy kis testbeszédről van szó. Számos PuA körökben jól ismert DHV, kino, és coldread rutin figyelhető meg ebben a videóban az ő előadásában.

Hallhatjátok a "Pimp daddy" és az "Eperföld" rutint. Aztán belemegy egy jópár negbe, amiket ő szokott használni. Minden negje olyan, hogy kalibrátort lehet hozzá illeszteni, annak függvényében, hogy milyen reakciót váltott ki, vagy hogy hol áll éppen a lánynál. Ezután nyom egy bemutatót, a megnyitástól kezdve, hogy bemutassa, hogyan jönnek egymás után a kölönböző elemek. Váltogatja a DHV-kat és a negeket, hogy a lány minden pillanatban úgy érezze, hogy ő üldözi a fiút. Matador egy másik karaktere, amit szokott használni, amikor arra építi a csajozós játékát, hogy felkeltse a lány kíváncsiságát kölönböző történetekkel, és hogy lenyűgözze a lányt. Hogy kéne kinéznie egy ilyen előadásnak?

Beszél még a mosolygás jelentőségéről, és a helyes előadásmódról. Hogy lehet úgy elmondani betanult szövegeket, hogy úgy tűnjön, mintha természetes beszélgetés volna? Ennek kapcsán elmondja a "Három mosoly", a "C vs. U", és "Az agy három része" rutinokat is. Belemegy még a különböző kino rutinokba is. A csókba, a tenyérjóslásba... Mi az a hamis időkorlát vagy a bodyrocking? Hogy kell jól előadni a "Legjobb barátnő teszt"-et, az "ESP" rutint, és a "Sztriptíztáncos-név" rutint?

Ez is egy olyan videó, mint a legutóbbi Matadoros, hogy tele van rutinokkal, amiket érdemes megjegyezni. Vagy akár később újra megnézni, ha nem emlékszel rá.

Matador

júl
20

A titok...

Címkék: letöltés belső játék | Szerző: ✭ STAR ✭ | 9:43 pm

Letöltések: A Titok, magyar felirat

Az egyik Revelation videót nemrég megmutattam egy édi lánynak, akinek a neve titok... Ő mesélte nekem, hogy rá nagy hatással volt The Secret című könyv, amiből egy film is készült. Gondoltam felrakom ezt is ide a blogra, mert szinte ugyanazokat mondják benne, mint amit Lovedrop is hagsúlyoz a második Revelation DVD-ben.

A Titok

Egy éve az életem összeomlott körülöttem. Végkimerülésig dolgoztam, apám váratlanul meghalt, a kapcsolataim pedig romokban hevertek. Akkor még sejtelmem sem volt, hogy a legmélyebb elkeseredésemben kapom majd a legnagyobb ajándékot. Bepillantást nyertem egy nagy titokba. Kutatni kezdtem a Titok nyomait a történelemben. 

A Titkot eltemették... Sóvárogtak utána... A Titkot elhallgatták...

Alig hittem el, milyen sokan tudtak róla. A történelem legnagyszerûbb alakjai. Már nem is akartam mást, csak megosztani a Titkot a világgal. Olyan ma élő emberek után kezdtem kutatni, akik ismerik a Titkot. És ők egymás után felbukkantak. 

Ez a Titok megad mindent amire csak vágysz. Boldogságot, egészséget, bõséget. Bármit megkaphatsz vagy megtehetsz, és az lehetsz, ami csak akarsz. Mindent elérhetünk, választásunk szerint. Mindegy mekkora dologról van szó.

Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg ezt a filmet. De elsősorban azoknak, akik nem tudják, hogy mi a pontos céljuk. Meg azoknak, akik nem biztosak abban, hogy el tudják érni ezt a célt. Vagy akik nem tudják, hogy hogyan fogják elérni ezt a célt. Tehát mindenkinek...

júl
12

Letöltések4. DVD, magyar felirat, az összes letöltés >

Egy érzelmi reakció azzal áll egyenes arányban, hogy hogy tudja befolyásolni a szaporodási és túlélési értékünket. Egy számunkra magas értékű személy jobban tudja befolyásolni, tehát nagyobb érzelmi reakciót vált ki bennünk. Miért nézi valaki magasabb értékűnek a másikat? Ez a rész Lovedrop előadásában tulajdoképpen nem is a nőzésről, hanem inkább az egész élet, a szociális interakciók működéséről szól.

Először sok példát hoz, hogy arra, hogy milyen érzelmeket válthat ki egy magas "értékű" személy jelenléte. Mindig az a magasabb értékű, akire a másik reagál. A csajozás legmélyebb igazsága hogy, ahogy az emberek reagálnak a másikra, az elárulja, hogy mit gondolnak a relatív értékükről. Lovedrop sok-sok példát hoz ennek a szemléltetésére. Például, mit gondolsz, milyen a taktikájuk azoknak a fiúknak, akik a lányok után kiabálnak?

A nők ahhoz vonzódnak aki jelentősen tudja befolyásolni az értéküket. Extrém esetben akár negatívan, a Stockholm-szindróma esetén. Miért és hogyan alakultak ki ezek a beidegződések az emberekben? Miért alakultak ki a mindenféle érzések az emberekben? Mit jelent egy érzés? Féltékenység, magány, félénkség, szerelem. Ezek mind a túlélésünket segítik? Hogy lehet, hogy néha mégis ellentétes irányba motiválnak minket?

Milyen specialitásai vannak a jin és jang hangulatnak? A jin olyan mint egy szellem, de mi köze a jang-nek a Szíves Bocsokhoz? Lovedrop belemegy ennek a hangulatnak a pontos részleteibe is. Például, mi a jó reakció arra ha egy lány lemondja a randit? A magas értékű ember hogy bűntet? Bűntet egyáltalán? Érdemes vitatkozni? Miért nem jó bárkivel szemben is ítélkezőnek lenni?

Nagyon jó kis videó ez. Szerintem, addig amíg valaki nem tudja ezeket a tulajdonságokat, amiről Lovedrop beszél mind, 100%-ig magáévá tenni, addig mindig hibázni fog valahol a nagyon jó nők felszedésében.

Lovedrop

jún
30

Letöltések3. DVD, magyar felirat, az összes letöltés >

Ez a rész elsőre talán unalmasnak tűnhet, hiszen tulajdonképpen csak Mystery sztorizgatásairól szól. A tanácsok, amiket ad valszínűleg elég távolinak és Amerikára specializáltnak tűnhet sokaknak.

Azonban én úgy gondolom a lényeg sokkal mélyebben rejlik. Talán ennek a videónak kellett volna az elsőnek lenni, hiszen amiről valójában szól - hogy építsd fel a saját avatárodat - az mindennek az alapja. Ha megvan a saját kidolgozott identitásod, akkor a váratlan helyzetekre megfelelően fogsz reagálni. Automatikusan működni fog az, amit Matador mondott az első DVD-n, hogy "Mindig tartsd a keretet!", vagy az amit Lovedrop úgy foglamazott meg a másodikon, hogy "Ne másokra reagálj!"

Hogyan kell elkezdeni ennek a személyiségnek a felépítését? Hogy kéne kinéznie egy második tali egy lánnyal? Miért fontos, hogy ne átlagosan öltözködjön valaki? Tudsz válaszolni arra a kérdésre, hogy mit dolgozol? Előszőr ezekkel foglalkozik Mystery.

Az kialakított identitásod bemutatásában segíthet a fotó-rutin, a fiatalkorod elmesélése DHV-tüskékkel fűszerezve, vagy egy fényező szöveg, amivel a winged be tud mutatni téged. Mystery azt is elmeséli, hogy ő hogy győzi le magában a félelmet, amit egy lány megszólítása jelent, és hogy hogy szokta a hely minden "elemét" a saját előnyére felhasználni.

Nagyon fontos elem a társaságod is. Akár egy fotós is lehet az. Miért fényképezkednek állandóan a lányok a szórakozóhelyen? Gondolkoztál már ezen? Hogy látják a lányok a fiúkat? Mit jelent nekik egy fiú kinézete? Milyen tárgyakat érdemes vinni a terepre segédeszközként?

Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatsz, Mystery lebilincselő, de ugyanakkor kicsit csapongó stílusában.

Mystery

jún
25

Letöltések2. DVD, magyar felirat, az összes letöltés >

Szerintem ez a leghasznosabb a videók közül. Lovedrop stílusa szinte alig tartalmaz betanult szövegeket. Gondolom ez mindenkinek közelebb áll a szívéhez. Az egész videó csak a belső játékról szól.

Előszőr példákon keresztül bemutatja, hogy mindíg az tűnik magasabb értékű személynek az interakció során, aki kevésbé reagál a másikra. Miért fontos hogy függetlenítsd magad a végkifejlettől? Az egész csajozásnak az az alapja, hogy egy jó hangulatot árassz magadból, és ne törődj a végeredménnyel.

Ebben a játékban az érzelmeid mindig tologatnak valamerre. Hogy tudsz függetlenedni ezektől az érzelmektől, hogy ne hátráltassák a játékodat? Miért alakulnak ki a különböző érzések az emberekben? Mit kezdesz a visszautasítással?

Az hozzállás alapja a jin és jang energia. Az, hogy egyfelől a pozitív karizmatikus kisugárzásodat zúdítod mindenkire, másfelől mások visszajelzései egyáltalán nem befolyásolnak. Hogy kell kinéznie egy beszélgetésnek? Miért nem jó, ha interjút készítesz a lánnyal? Lovedrop sok példán keresztül illusztrálja mindezeket. 

Végül beszél a kifejezésmód lényeges elemeiről is. A testbeszédről, a hangszínről, és az arckifejezésről. Miért nem szabad bedőlni? Miért kell lassan, ritmusosan beszélni? Miért nem számitanak a szavak szinte semmit?

Ajánlom megnézni ezt a videót újra és újra, ha még gondod van a belső játékoddal. Mindig el lehet belőle csípni egy-egy részletet, amin még javítani lehet.

Lovedrop

jún
24

Letöltések1. DVD, magyar felirat, az összes letöltés >

Elsőként Matador felvázolja, hogy az emberek hogy viselkednek magasabb értékűnek gondolt emberek társaságában. Miért gondolnak valakit magasabb értékűnek? Miért vonzódnak hozzájuk? Rávilágít, hogy mik azok a tulajdonságok, amiket a lányok egy férfiban keresnek. Természetesen ennek semmi köze a fizikai kinézethez.

Matador kitér arra is, hogy ő milyen szövegeket szokott használni a shittestek ellen. Melyek azok a karakterek, amiket felvehetsz a game-elés különböző fázisaiban? Elmeséli, hogy ő hogy szokott Mysteryvel kettesben nőzni. Milyen páros taktikákat használnak? Mi az a lock-in pozíció?

Nagyon fontos, hogy mindig tartsad a keretedet. Ezt több példán keresztül is illusztrálja. Megmutatja, hogy kell kezelni, ha egy másik pasas ki akar ütni a setből. Segítséget nyújt, hogy tudosz úgy godolni magadra, hogy te vagy a nyeremény, amit más megnyerhet.

Többszöri megnézés után is jó lehet arra, hogy sok, Matador stílusához illő, konkrét szöveget elcsípj mondjuk negekről vagy amogolásokról.

Matador