jan
25

Letöltések7. DVD (2)magyar felirataz összes letöltés >

Lovedrop azzal folytatja, hogy előfordulhat, hogy semmilyen megnyitás nem is szükséges, ha a lányon már látszik hogy alapból érdeklődik irántad. Hogy kell az ilyen nyitásokat kivitelezni? Miért történnek meg ilyen helyzetek, és hogy lehet ezt felismerni? Mit szoktak az emberek nézni? Mi vonzza az emberek tekintetét? Tudni kell, hogy mik ezek az alkalmak, mert az ilyen alkalmakkor mindig azt kell látniuk az embereknek, amit szeretnénk hogy lássanak.

Ha távolról közelítesz akkor hogy kell megközelíteni egy setet? Lovedrop be is mutatja, hogy a legmegfelelőbb szög erre. Ezután mutat még pár trükköt ami az első alkamakkor segíthet bárkinek, aki kimegy terepre gyakorolni anélkül, hogy memorizálnia kellene bármit is. Az egyik a kérdésből állítás trükk. Miért jó ez, és hogy lehet alkalmazni? A lényeg hogy a lányokat nem érdekli, ha az állításod nem helyes. Csak az számít, hogy szórakoztató volt-e vagy sem. A másik trükk, amit ajánl a szerepjáték. Bármilyen hülye rötönzött sztori megteszi kettőtökröl. Hogy kell ezt a leghatásosabban előadni? Lovedrop több történettel is bemutatja, hogy lehet szórakoztatóan megvezetni ilyenkor a lányokat. Közben hallható a "PVC-ördögjellmez"-rutin is.

Lovedrop

A bejegyzés trackback címe:

https://starvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr432611464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása