okt
4

Letöltések7. DVD (1), magyar felirat, az összes letöltés >

Ez a rész főként a legtökéletesebben kivitelezett megnyitást részletezi, Lovedrop előadásában. Miért jó a véleménykérő megnyitás? Mi is ennek az értelme? Bemutaja hogy átalában hogy szokták odamenni a fiúk a lányokhoz, és hogy mi ebben a hiba. Hogy értelmezi egy lány azt, ha egy pasi egyből az édeklődését fejezi ki? Hogy érzi magát egy lány ilyenkor? Egy megnyitásnak véletlenszerűnek és spontánnak kell tűnnie. Miért, és hogy lehet ezt kivitelezni?

Pontosan eljátszik egy rossz és egy jó előadásmódját Style "Féltékeny barátnő" megnyitásának. A különbség mindössze csak az előadásmódban van. Ezért nagyon fontos gyakrolni a megnyitásokat, mert ezek nem a szavak miatt működnek, hanem az előadásmód miatt. Hogy kell ebből átváltani a következő szövegbe, mondjuk a "Legjobb barátnő teszt"-be? Mennyi ideig kell hogy tarson a megnyitás? Hogy kell megakadályozni, hogy a lány átvegye az irányítást? Mi az a horogpont? A lányoknak rendszeresen olyan érzésük van, hogy a pasi meg akar kapni tőlük valamit. Hogyan lehet ezt az érzést elkerülni? Hogyan lehet ehhez akár még a testbeszédedet is felhasználni?

A három másodperces szabály kimondja, hogy ha meglátsz egy lányt, akor három másodpercen belül oda kell menned hozzá. Lovedrop ennek a szabálynak egy tágabb értelmezést ad. Hogyan kéne viselkedned amikor elmész csajozni? Mi az amit az társaságnak éreznie kell veled kapcsolatban? Nagyon fontos hogy bemelegedj, és egy beszédes állapotba kerülj. Hogyan lehet ezt elérni?

Lovedrop

A bejegyzés trackback címe:

https://starvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr482343031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mologa 2010.10.04. 13:14:26

Nagyon jo ez a kis anyag. Csak sajnos itt magyarországon elég sok begyepesedd agyu ember van,s elég furcsán néznek rád ha csak ugy odamégy egy sethet vagy töbhöz és megnyitod öket.

burt lancaster 2010.10.07. 22:48:33

Szia, nagyon nagy respect, hogy lefordítod a teljes anyagot.

Ha befejezted és az elhivatottságod újra lángra kap, tudnék ajánlani még néhány alapművet (amelyeket bizonyára Te is ismersz :)

The Blueprint Decoded és Flawless Natural a Real Social Dynamicstól

és Paul Janka: Beyond the Digits

Illetve ezt az oldalt:

www.datingskillsreview.com/

mologa 2010.10.10. 14:46:49

Nekem meg van a Magnum Opus. Azt nem tudom hányrészes valojában. De ez egy másfél órás video ahogy Mystery Matador meg LoveDrop buliznak. Ha valaki leforditja :)

jimmi-p 2010.10.18. 06:48:10

Én innen bármelyiket ajánlom!

www.puafestival.com/forum/idegen-nyelv-anyagok-letoltese/

De ez nagy meló volt eddig is!

Respect!

Söndri 2010.11.14. 19:38:25

Helló!

Köszi, hogy csináltál feliratot ehhez a cucchoz. :)

Annyit kérnék tőled, hogy a megauploadra is töltsd már fel a feliratokat...A rapidshare kikészít... :D

cajun 2010.11.24. 16:03:18

Mikorra várható a következő?
süti beállítások módosítása