aug
24

Letöltések6. DVD (2), magyar felirat, az összes letöltés >

Mystery miért az indirekt game híve? Mert, a fiúk általában félnek a megnyitástól, mert azzal elvesztik a preselectionjüket. Indirektben ez nem történik meg. Fontos a féltékenység felébresztése is egy lányban. Indirektben könnyebben megy. Kezelni kell valahogy a lány haverjait, esetleg barátját. Indirektben lazán meg lehet oldani. A videó első felében erre hoz példákat.

Aztán elmagyarázza nagy vonalakban az általa alkotott, és az első könyvében részletesebben tagalalt M3 modellt. Aztán rátér a lányok megközelítésének fajtáira. Van a jéghideg megnyitás, amikor mondjuk az utcán te vagy egyedül egy lánnyal szemben. Aztán a hideg megnyitás, ami tulajdonképpen az aminek a mesterien való űzéséről szól ez az egész. Miért érdemes közvetve a haverjain keresztül beszélni a lányhoz? Mért érdemesnegeket és diszkvalifikálásokat használni? A csajozás fontos eleme az setek előre és hátra egyesítése is. Hogy tud ebben segítségedre lenni egy wing? Miért fontos az egész terepet megdolgozni egy szórakozóhelyen, és nem csak egy setet? Érdemes mindenkit bemuatni mindenkinek, ami egyben számukra már a következő szint is, a meleg megnyitás. Milyen fajta setek vannak a terepen? Utolsó szint pedig a forró megnyitás, vagy celeb-game.

A videó második felében Lovedrop beszél. Elmond pár megnyitást, mint például a "Kint verekedő lányok" megnyitás. Eljátsza, hogy hogy kell megfelelően megnyitni, és hogy kell utána folytatni a setet. Megmutatja a kedven megnyitását a "Dirty Dancing" megnyitást. Összekötve a "Mickey Avalon" rutinjával. A megnyitásra is ugyanúgy igaz, mint mindenre, hogy nem a szavak számítanak, hanem hangulat. Még a direkt megnyitásokra is kitér.

A végén még kitér arra, hogy ha magas az éréke egy srácnak, akkor a lányok akár tudatosan akár tudat alatt, a közelében lesznek (Proximity). Miért van ez, és hogy lehet észrevenni, ha ez történik? Hogy kell ilyenkor nyitni?

Mystery

A bejegyzés trackback címe:

https://starvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr52242809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása