aug
11

Mostanában kicsit belemerültem a bulizásba, úgyhogy kevés időm jutott a feliratkészítésre. Viszont találtam egy érdekes írást Tyler Durdentől, ami nagyon megfogott. A Fight Club analógiájára leírja, hogy miről is szól a csajozás. Az eddigi tapasztalataim alapján ezt csak megerősíteni tudom. Gondoltam lefordítom, és megosztom mindenkivel. Íme:

A titkos társaság

Sok srácnak nem fog tetszeni ez, mert ebből az következik, hogy a lányok kurvák és megbízhatatlanok. Hát, én csak a saját tapasztalatomról tudok beszélni, és arról, hogy én mit láttam. Félig szatirikus stílusban írom ezt – nem megyek el a legmélyebb dolgokig még...

Van egy titkos társaság. Körülbelül a Föld lakosságának 52%-a tagja ennek. Ebből az 52%-ból 50% nő, 2% férfi. Ebből a 2% férfiból 1% meleg, a másik 1% pedig a playerek. A szex titkos társaságáról beszélek – te pedig vagy KINT vagy, vagy BENT...

Néhány szabály:

  1. Nem beszélünk a titkos társaságról.
  2. A titkos társaságban az az elsődleges, hogy szakadatlanul jó érzések legyenek az összes tagban.
  3. Leplezd a titkos társaságot ilyenekkel, hogy „Minden srác csak baszni akar!”. Rejtsd el azt, hogy a nők sokkal valószínűbb, hogy hűtlenek, mint a pasik.
  4. Ha a titkos társaság része vagy, soha semmikor nem fognak megtagadni.
  5. Ha nem vagy a titkos társaság része, akkor harcolni és könyörögni fogsz mindenért.
  6. A titkos társaságban ritkán kommunikálnak verbálisan, inkább testbeszéddel, és olyan verbális kommunikációval, amit csak egy tag ért meg. Máskülönben a pasik 48%-a rájönne, és akkor már nem lenne titok.
  7. Amint valaki, aki nem a társaság tagja, csak annak akar látszani, rögtön vádold meg, hímsovinizmussal és erőltetettséggel.
  8. Simán meg lehet csalni valakit, aki nem a titkos társaság tagja, addig, amíg az azért történik, hogy kielégítsd a vágyait valakinek, aki tag, vagy a saját vágyaidat egy másik taggal. A titkos társaság egy tagjával lefeküdni nem rosszabb mint mondjuk egy barátnővel smárolni egy szórakozóhelyen. „Nem számít!”
  9. Senki se ítél el senkit a titkos társaságban. Nincs olyan hogy kurva. Egy kurva csak annyira kurva, amennyire azoknak, akik nincsenek a titkos társaságban tudomásuk van róla.
  10. Mindig a titkos társaság tagjai az elsők. Ha valaki a társaságban nem érzi jól magát egy beszélgetéstől, akkor az be lesz fejezve. Fordítva is, ha egy pasi tag egy nem-tag pasival van, és a titkos társaságtag lány (minden lány) úgy dönt, hogy szexelni akar a titkos társaság pasijával, akkor az a lány barátnője szexelhet a nem-tag pasival, mert MINDENKINEK jól kell éreznie magát. Azonban, ha a nem-tag pasi annyira blowoutolja magát, hogy a lánynak rossz érzései lesznek, akkor a tag pasinak vállalnia kell a kockázatot, hogy rossz érzéseket vitt az egyenletbe, és elveszti a jogát a szexhez ebben a társaságban, addig, amig meg nem szabadul a nem-tag pasitól. A minimum követelmény egy nem-tag pasitól, akit egy tag gyámolít, hogy ne hajtson senkire, és ne hozzon senkit kényelmetlen helyzetbe. Akármelyik követelményt megszegi, mindketten ki lesznek rúgva.

Mi is a titkos társaság?

A nőket elnyomják a férfiak, ezért nekik kell figyelniük önmagukra. Maguknak kell törődniük:

  • A saját szexuális vágyaikról
  • A titkos társaság szexuális vágyairól
  • Annak a pár srácnak a szexuális vágyáról, akik lehetővé teszik a titkos társaságot

A titkos társaság teszi lehetővé a nőknek, hogy egészségesnek nézzenek ki és hosszú távú szex-, és érzelemszolgáltató után nézzenek. A nők felfüggesztik a keresést, hogy megtalálják a tökéletes barátot addig, amíg azzal  a pasival szexelnek, aki valószínűleg az összes barátnőjükkel is szexel, és azok barátnőivel is. Szexelnek, kiverik, vagy le is szopják a meleg barátaikat is. Ők is a titkos társaság tagjai, szóval őket se lehet kihagyni.

Tanusító beszámolók a titkos társaság tagjaitól:
(interjúk tucatjai alapján, amit a nyár alatt készítettem Londonban, és a saját player tapasztalataim alapján)

  • Ha azt mondod egy lánynak, hogy meleg vagy, és ki akarod próbálni „milyen érzés egy lánnyal lenni”, akkor szexelni fog veled. Ahhoz se fog ragaszkodni, hogy óvszert használjatok, hacsak te nem. Te is tagja vagy a titkos társaságnak, ahol az óvszer nem szükséges, mert azok logikai dolgok és érzelmileg nem relevánsak.
  • Ha azt metakommunikálod, hogy a titkos társaság tagja vagy, és a targeted barátnőjének azt mondod, hogy „Nagyon magányos vagyok. A barátnőm megcsalt, és újra megerősítésre van szükségem ma este” akkor el fogja mondani a barátnőjének, hogy szexeljen veled. A barátnője ebből rá fog jönni, hogy a titkos társaság tagja vagyok és szexel veled. Sőtmitöbb, ha a visszautasítja, akkor a ronda lány fel fogja ajánlani, hogy leszop, hogy kisegítsen.
  • Ha sikerül szóban metakommunikálni, hogy tag vagy (ez még mindig metakommunikáció, mert ennek a dolognak a szóbeli kommunikációja egyáltalán nem direkt), akkor a titkos társaság tagjai boldogan el fognak mesélni neked mindent a szexuális zsákmányaikról és kalandjaikról. Amint azt metakommunikálod, hogy romantikára van szükséged, ő azonnal visszavonja az összes előző állítását (közben teljesen kongrurensen teszi ezt), és eljelentékteleníti a dolgot, hogy az egy olyan dolog volt, amit csak egyszer tett meg, és ő egy kapcsolatra vágyik.
    PUA: „Szeretek elmenni szórakozni és csajozni. Utálom, amikor a lányok vezetni próbálják az életem!”
    HB: „Én is. Tavaly egész évben pasiztam. A barátom próbált irányítani, de én azt csinálom, amit akarok. A barátnőim is ezt csinálják.”
    PUA: „Tényleg? Mert, hogy őszinte legyek, mindig úgy éreztem magam, hogy egy romantikus fickó vagyok. A lányok mindig megcsaltak, most olyan lányt szeretnék találni, aki nem csal meg.”
    HB: „Sose csalnék meg valakit. A pasik mindenkit megkúrnak. Mindig hűséges vagyok.”
    PUA: „De nem azt mondtad…?”
    HB: „Nem, semmit se mondtam.”
    PUA: „Nem. Te azt mondtad, hogy nem engeded, hogy a barátod irányítson, és azt csinálsz amit akarsz.”
    HB: „Nem, én nem erre gondoltam. Nem vagyok kurva. Nem tudom miről beszélsz, én nem mondtam ezt.”
  • Ha tag  vagy, és azt mondod, hogy nagyon magányos vagy, és szükséged van valakire, akihez oda tudsz bújni és csókolózni, akkor a titkos társaság minden tagja bele fog egyezni. Ha lány vagy akkor jogod van odabújni, csókolózni, és aludni ugyanabban az ágyban, amelyikben a többi lány. Ha meleg vagy, ugyanezt megteheted. Ha szexig fokozódik a dolog, akkor az véletlen és nem számít. Ha player vagy, és érzelmessé teszed a lányokat magad körül, és a barátnői mind jól érzik magukat, akkor le fognak feküdni veled. A titkos társaságban senki se kurva, mert a titkos társaság nem ítélkezik.
  • Ha egy csoport lány együtt lakik és találnak egy fiút, akik a titkos társaság tagja, akkor mindannyian szexelni fognak vele. Ajánlani fogják mint egy tiszteletbeli titkos társaság tagot, hogy élvezzék. Mindeközben lehet, hogy kapcsolatban vannak nem titkos társaságbeli tagokkal, akikbe szerelmesek, de ez nem számít, mert a titkos társaságban senki sem ítélkezik, és a titkos társaságbeli szex nem számít. Ha titkos társaság tag vagy, de a múltban romantikus kapcsolatban voltál, akkor lehet, hogy nem vetted észre azt, ami kimarad a romantikus történetekből (a titkos társaság 1. és 2. szabályai miatt), az az, hogy miután kiraktad a lányt a romantikus csillagnézés után, jött egy titkos társaság tag és szétbaszta óvszer nélkül és ráélvezett az arcára.
  • Ha a titkos társaság pasi tagjának van egy nem tag barátja, akkor annak a lánynak, aki szexelni akar a taggal, a barátnője is fog szexelni a nem-tag pasival, még ha nem is tetszik neki. Azonban, a szabályok kimondják, ha a nem-tag hátborzongató/ijesztő (túl sokat fogdos, túlzottan ráhajt, hülye kérdéseket tesz fel, nagy próbálkozik, hogy jó benyomást keltsen, túl akaratos) akkor a pasi tagtól elvárják, hogy vagy egyedül, vagy más pasival legyen. Ezen kívül, a férfi tagoknak mindig emlékezniük kell, hogy pozitív érzések az elsődlegesek, és ha egyedül is maradt, akkor is gondoskodnia kell,annak a női tagnak a pozitív érzéseiről is, aki nem fog szexet kapni. A  titkos társaság szabályait nem lehet áthágni. Az elsődleges szabály, azon kívül, hogy nem beszélünk róla, hogy MINDENKI fenntartja a JÓ érzéseket.

A mögöttes félreértett igazság a titkos társaságról:

A férfiak 49%-a, akik a titkos társaságon kívül élnek, nem értik a tagok vonzalmának mentális modelljét. A férfiak FÉRFI MENTÁLIS MODELLEK alapján nézik a vonzalmat. Azt hiszik, hogy a vonzalom „szexuális agresszió”. Azt hiszik, hogy a vonzalom a fizikai motiváció a szexre, és aztán mentálisan eldönti az ember, hogy elmegy keresni. Úgy próbálják meg elcsábítani a nőket, hogy megérintik, és megragadják őket, hogy felizgassák őket. PONTOSAN ÚGY próbálják meg elcsábítani őket, ahogy egy lány tenné VELÜK. Úgy próbálják meg elcsábítani őket, mintha egy FIÚT próbálnának. Ez néha működik, és elterjesztik a propagandát, hogy „így kell csajokat szerezni”.

A titkos társaság tagjai nem tennék ezt, mert ezzel megszegnék a szabályt. Amit a titkos társaság tagjai nem terjesztik, hogy ők megértik, hogy a legtöbb szex nem akkor történik, amikor a nők szexuálisan AGGRESSZYVEK, hanem amikor szexuálisan FOGÉKONYAK. Megértik, hogy a nőknek, ahhoz, hogy készen álljanak a szexre, nem kell kanosnak lenniük, hanem csak ÉRZELMESNEK. Megértik, hogy a nők nem logikusak, hanem érzelmesek. Hogy a nőknek a szex nem nagy ügy, a LOGIKÁJUK az ami a fékeket rak elé. Megértik, hogy a nők nagy része a BIZALOM hiánya miatt fél a szextől, és azért, mert a LOGIKÁJUK fékezi őket.

Azzal fegyverzik le a logikát, hogy ÉRZELMESSÉ teszik a nőket. Mialatt lefegyverzik a LOGIKÁT (ami az érzelmek FÉKJE) BIZALMAT építenek ki, és így azok az érzelmek amiket generálnak, nem kerülnek konfliktusba. Csak azért szexelnek, mert bár a nők nem AKARJÁK a szexet, túl ÉRZELMESEK ahhoz, hogy MEGTAGADJÁK a szexet. És aztán, amint ELKEZDIK a fizikai kontaktust, a nő ennek eredményeképp kanos lesz, és szexuálisan agresszív, és a szex elkezdődik.

(FELJEGYZÉS: Ezért kell a lányoknak egymásra VIGYÁZNI. Mert tudják, hogy a klubok érzelmileg töltött környezet, és így nem tartana sokáig egy srácnak, hogy kihasználja a szexuális fogadókészségüket arra hogy lefektessék. A srác lehet, hogy nem az a srác, akivel a lány normális körülmények között lefeküdne, ott ahol logikusabban tud gondolkozni, szóval a lányoknak figyelniük kell egymásra. A fiúknak erre nincs szükségük, mert előszöris nem fogják őket elítélni azért, hogy mindenkivel lefekszenek (nincs értelme), másodszor ők szexuálisan agresszívek – nem befogadóak – szóval a döntéseiket nem fogják később megbánni általában, harmadszor pedig, nekik nem kell a bizalom, mert általában nincsenek fizikai veszélyben.)

Megértik, hogy:
Érték + Bizalom + Vonzalom = Szex
(felületes elnagyolt modell)

Érték = a titkos társaság tagja (lehet rengeteg más dolog is, de tagnak lenni a legtöbb esetben elég)
Bizalom = nem közvetíteni érdeklődést
Vonzalom = felvinni a befogadó hőmérsékletét, azzal, hogy érzelmessé teszed (érzelmileg izgatottá, nem feltétlen fizikailag izgatottá, és ez azt okozza hogy a lány túl logikátlan lesz ahhoz, hogy megakadályozzon abban, amiket később fogsz tenni vele, amikor kész lesz)

Senkinek se beszélj erről! Minden tudást le fogunk tagadni és ki leszel közösítve!

A bejegyzés trackback címe:

https://starvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr382214742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása