júl
30

Letöltések6. DVD (1), magyar felirat, az összes letöltés >

Mystery először arról a félelemről beszél, ami mindenkiben felmerül, amikor lányokhoz akar odamenni, még benne is. Van egy elmélete arra, hogy evolúciósan miért alakult ki bennünk férfiakban ez a félelem. Hogyan, milyen módszerekkel lehet ezzel a félelemmel megbarátkozni, és egyben a magabiztosság látszatát kelteni? Miért a hangos helyeken vannak a legjobb csajok? Hogyan kell ezeket a hangos helyeket kezelni?

Mit gondoltok körülbelül hány rutint, testbeszédet, beszólást, a csajozás bármilyen elemét kell magatokévá tennetek ahhoz, hogy kitöltsétek azt az időt, ami megismerkedés pillanatától a szexig tart? Mystery szerint ehhez 4-10 órára van szükség. Milyen fázisokból épül fel ez az átlagosan 7 óra?

A nők mindig a "törzsfőnököt" választják. Mystery módszere arról szól, hogy mik azok az elemek, amik ahhoz kellenek, hogy mindenki azt lássa, te vagy a törzsfőnök. Újra emlékeztet, hogy mik még ezen kívül azok a vonzalmi kapcsolók, amiket ha aktivizálsz, akkor bármelyik nő számára ellenállhatatlanná fogsz válni. Példákat hoz arra is, hogy mik azok a DHV-tüskék, amikkel ezeket a kapcsolókat aktiválhatod. Egy lány nem fogja engedni hogy bemutassuk neki ezeket a DHV-kat, ha azt hiszi, hogy akarunk tőle valamit. Hogy lehet elkerülni, hogy ezt érezze?

A videó első részének végén újra visszatér arra a témára, hogy hogy lehet kezelni a megközelítési pánikot (Approaching Anxiety). Jó módszer erre például a "3 másodperces szabály". Ezt a szabályt jól alkalmazva egy idő után a setek 100%-a meg fog nyílni.

Mystery

A bejegyzés trackback címe:

https://starvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr502186344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása