júl
22

Letöltések5. DVD, magyar felirat, az összes letöltés >

Matador játéka nagyon precízen megtervezett. Sok rutint használ. Akár egy hosszabb történetről, akár csak egy kis testbeszédről van szó. Számos PuA körökben jól ismert DHV, kino, és coldread rutin figyelhető meg ebben a videóban az ő előadásában.

Hallhatjátok a "Pimp daddy" és az "Eperföld" rutint. Aztán belemegy egy jópár negbe, amiket ő szokott használni. Minden negje olyan, hogy kalibrátort lehet hozzá illeszteni, annak függvényében, hogy milyen reakciót váltott ki, vagy hogy hol áll éppen a lánynál. Ezután nyom egy bemutatót, a megnyitástól kezdve, hogy bemutassa, hogyan jönnek egymás után a kölönböző elemek. Váltogatja a DHV-kat és a negeket, hogy a lány minden pillanatban úgy érezze, hogy ő üldözi a fiút. Matador egy másik karaktere, amit szokott használni, amikor arra építi a csajozós játékát, hogy felkeltse a lány kíváncsiságát kölönböző történetekkel, és hogy lenyűgözze a lányt. Hogy kéne kinéznie egy ilyen előadásnak?

Beszél még a mosolygás jelentőségéről, és a helyes előadásmódról. Hogy lehet úgy elmondani betanult szövegeket, hogy úgy tűnjön, mintha természetes beszélgetés volna? Ennek kapcsán elmondja a "Három mosoly", a "C vs. U", és "Az agy három része" rutinokat is. Belemegy még a különböző kino rutinokba is. A csókba, a tenyérjóslásba... Mi az a hamis időkorlát vagy a bodyrocking? Hogy kell jól előadni a "Legjobb barátnő teszt"-et, az "ESP" rutint, és a "Sztriptíztáncos-név" rutint?

Ez is egy olyan videó, mint a legutóbbi Matadoros, hogy tele van rutinokkal, amiket érdemes megjegyezni. Vagy akár később újra megnézni, ha nem emlékszel rá.

Matador

A bejegyzés trackback címe:

https://starvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr302169204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohoc Bohoc 2019.08.15. 18:50:26

Hogyan tudom letöltenni a videokat?
süti beállítások módosítása