jún
30

Letöltések3. DVD, magyar felirat, az összes letöltés >

Ez a rész elsőre talán unalmasnak tűnhet, hiszen tulajdonképpen csak Mystery sztorizgatásairól szól. A tanácsok, amiket ad valszínűleg elég távolinak és Amerikára specializáltnak tűnhet sokaknak.

Azonban én úgy gondolom a lényeg sokkal mélyebben rejlik. Talán ennek a videónak kellett volna az elsőnek lenni, hiszen amiről valójában szól - hogy építsd fel a saját avatárodat - az mindennek az alapja. Ha megvan a saját kidolgozott identitásod, akkor a váratlan helyzetekre megfelelően fogsz reagálni. Automatikusan működni fog az, amit Matador mondott az első DVD-n, hogy "Mindig tartsd a keretet!", vagy az amit Lovedrop úgy foglamazott meg a másodikon, hogy "Ne másokra reagálj!"

Hogyan kell elkezdeni ennek a személyiségnek a felépítését? Hogy kéne kinéznie egy második tali egy lánnyal? Miért fontos, hogy ne átlagosan öltözködjön valaki? Tudsz válaszolni arra a kérdésre, hogy mit dolgozol? Előszőr ezekkel foglalkozik Mystery.

Az kialakított identitásod bemutatásában segíthet a fotó-rutin, a fiatalkorod elmesélése DHV-tüskékkel fűszerezve, vagy egy fényező szöveg, amivel a winged be tud mutatni téged. Mystery azt is elmeséli, hogy ő hogy győzi le magában a félelmet, amit egy lány megszólítása jelent, és hogy hogy szokta a hely minden "elemét" a saját előnyére felhasználni.

Nagyon fontos elem a társaságod is. Akár egy fotós is lehet az. Miért fényképezkednek állandóan a lányok a szórakozóhelyen? Gondolkoztál már ezen? Hogy látják a lányok a fiúkat? Mit jelent nekik egy fiú kinézete? Milyen tárgyakat érdemes vinni a terepre segédeszközként?

Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatsz, Mystery lebilincselő, de ugyanakkor kicsit csapongó stílusában.

Mystery

A bejegyzés trackback címe:

https://starvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr92119932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása